Onze ervaringen...

Jong volwassenen en volwassenen zoeken naar een balans in werkdruk en ontspanning. Prestaties zijn belangrijk, maar een sociaal leven net zo goed. Door de grote mate van vrijheid in tijdsbesteding is het stellen van prioriteiten en goed plannen een dagelijkse bezigheid.


Onze methode: Ontspanning door inspanning!

Een warm nest bieden, waar je ongedwongen en op je eigen niveau een sportieve uitdaging aan kan gaan, haalt de druk van de ketel. Even lekker 'ontspannen door in te spannen' verfrist en geeft hernieuwde energie. De sfeer en veiligheid tijdens de trainingen wordt door onze trainers goed in de gaten gehouden. Hierdoor is het voor onze deelnemers erg makkelijk om zichzelf te zijn en de fijne sfeer ook zelf te voeden.  


Onze sporten: vanaf 18 jaar

  • Korean Kickboxing
  • Taekwon-Do
  • Karate Do
  • Fight Fusion

Waarom Evolution Sports?

Onze trainingen zijn gevarieerd, functioneel en leuk! Je hoeft niet in vorm te zijn, maar wordt wel elke keer uitgedaagd net iets verder te gaan. Als snel zul je merken dat je sterker wordt en meer conditie krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier om z.s.m. aan de volgende training te beginnen.

Wij motiveren en stimuleren onze leden om elke keer weer het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook in het dagelijks leven. Door persoonlijke aandacht op z'n  tijd, krijgt iedereen net dat steuntje in de rug om weer een stapje verder te komen.

Onze trainers en assistenten zijn allemaal bekwaam en ontvangen regelmatige bijscholing. De lessen berusten op moderne pedagogische, didactische en sportwetenschappelijke methodieken, zodat iedereen op een plezierige manier kan trainen en leren.


Ontwikkelingsgebieden

kids.jpg

It's fun!

kids.jpg

Get fit!


kids.jpg

Meet people!De leukste club in Amsterdam om te sporten!

Klik op de knop hiernaast om je op te geven voor een gratis proefles