Onze ervaringen...

Tieners in deze leeftijd zijn druk bezig met een eigen identiteit te ontwikkelen. Sociaal beginnen zij steeds meer om zich heen te kijken en zoeken aansluiting bij een groep die dezelfde interesses en uitingen heeft. 


Onze methode: Verantwoordelijkheid ontwikkelen!

In deze leeftijdsfase is het ontwikkelen van verantwoordelijkheid belangrijk. Op school, maar ook in de sportclub wordt er nog meer een beroep gedaan op de eigen inzet. Tijdens onze trainingen krijgen de tieners in deze leeftijdsgroep nog meer verantwoordelijkheid en worden zij meer geconfronteerd met de gevolgen van hun eigen acties. Zij raken steeds meer bekend met hun fysieke en mentale kracht en leren hoe zelfbeheersing kan helpen om problemen uit de weg te gaan.


Onze sporten: voor 14 t/m 17 jaar

  • Korean Kickboxing
  • Taekwon-Do
  • Karate Do
  • Fight Fusion

Waarom Evolution Sports?

Onze trainingen zijn gevarieerd, functioneel en leuk! Je hoeft niet in vorm te zijn, maar wordt wel elke keer uitgedaagd net iets verder te gaan. Als snel zul je merken dat je sterker wordt en meer conditie krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier om z.s.m. aan de volgende training te beginnen.

Wij motiveren en stimuleren onze leden om elke keer weer het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook in het dagelijks leven. Door persoonlijke aandacht op z'n  tijd, krijgt iedereen net dat steuntje in de rug om weer een stapje verder te komen.

Onze trainers en assistenten zijn allemaal bekwaam en ontvangen regelmatige bijscholing. De lessen berusten op moderne pedagogische, didactische en sportwetenschappelijke methodieken, zodat iedereen op een plezierige manier kan trainen en leren.


Ontwikkelingsgebieden

kids.jpg

It's fun!


kids.jpg

Get fit!


kids.jpg

Meet people!De leukste club in Amsterdam om te sporten!

Klik op de knop hiernaast om je op te geven voor een gratis proefles