Back to list
07 Jul 2018

Een bedankje aan onze Vrijwilligers

Een bedankje aan onze Vrijwilligers


Elke vereniging kan niet zonder vrijwilligers, zo ook de onze. In onze club zetten de vrijwilligers zich in bij de verschillende commissies. Sommige vrijwilligers geven zelf les. Mede door hun inzet kan onze club zich alleen maar verder ontwikkelen.


Natuurlijk zijn wij als bestuur ontzettend dankbaar dat zij wat van hun vrije tijd hiervoor opofferen. Het is dan ook binnen onze club gebruikelijk om al onze vrijwilligers hiervoor te bedanken, door middel van een jaarlijks vrijwilligersuitje. Vorig jaar zijn we gaan klimmen; ‘High Ropes’ in het Amsterdamse Bos, maar dit jaar wilde men toch liever weer eens als van ouds gezellig naar een restaurant.


We zijn dus met z'n allen lekker sushi gaan eten bij Mojo in Amsterdam. Een prachtige locatie die mooi uitkijkt op het Oosterdok en het oude Centrum van Amsterdam.


Tijdens deze zeer gezellige avond hebben wij heerlijk gegeten, gedronken en gelachen. Twee vrijwilligers werden nog eens extra in het zonnetje gezet, namelijk Boosabum Loet en Boosabum Aron. Deze twee hebben het afgelopen seizoen laten zien hoe loyaal zij wel niet zijn. Zij hebben zoveel meer gedaan dan wat er van ze verwacht werd en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Vandaar dat deze twee kanjers daarom ook nog eens attente kaart en VVV bon als extraatje in ontvangst mochten nemen!


Aan het einde van deze avond werden alle vrijwilligers ook nog eens verrast met een t-shirt vanwege het 20- jarig bestaan van onze club dit jaar. Iedereen was er ontzettend blij mee. Ze vonden het t-shirt supergaaf en trokken het dan ook direct aan!


Na afloop zijn een aantal vrijwilligers en het bestuur nog gaan poolen. Het waren verhitte potjes! Al met al was het weer een vrijwilligersuitje waar we met een lach op het gezicht aan terug zullen denken.


Het bestuur wil via deze weg nogmaals de vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Bedankt Loet, Aron, Shoaib, George, Francesco, Daniel, Kevin, Pim, Sandhya, Melissa, Omar, Wesley, Obaid en Emanuel.


(Steve & Vivian)