Back to list
28 Jun 2018

Bedankje van Vera, Wouter & Zoons

Bedankje van Vera, Wouter & Zoons

Inderdaad, bijna de hele familie traint al jaren bij Evolution Sports. Als eerste kwam Vera in 2007 bij ons trainen. In april 2010 heeft zij de club verlaten omdat zij in blijde verwachting was van haar eerste zoon. Vervolgens heeft zij nog twee zonen gekregen.


In 2013 kwam zij weer terug bij de club, maar moest uiteindelijk toch een stapje terugdoen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom heeft zij zich in 2017 wederom aangemeld. Inmiddels trainen haar twee oudste zonen ook met veel plezier bij onze club en zelfs haar man Wouter doet mee aan onze MMA lessen.


Al met al een gezin dat het blijkbaar goed naar hun zin heeft bij onze onze club. En daar werd, op de laatste lesdag van het seizoen, dan ook uiting aan gegeven, toen wij door hun verrast werden met een groot blik lekkernij. Hiermee wilden zij ons en de trainers bedanken voor weer een mooi sportjaar. "Al het lekkers kan genuttigd worden tijdens de vele commissievergaderingen!" werd ons nog meegegeven. Maar of het blik de eerste vergaderingen van het nieuwe seizoen zal halen, moet nog maar blijken :-P


Via deze weg willen wij nogmaals de hele familie bedanken voor deze attentie. Dit wordt enorm gewaardeerd. Wij hopen nog lang van jullie aanwezigheid, gezelligheid en vriendschap te mogen genieten!


(Vivian en Steve)