Proefles

Lijkt het je leuk (of nodig) om kennis te maken met een zelfverdedigingssport, of ben je bijvoorbeeld verhuisd en wil je je training verder voortzetten, volg dan een gratis proefles bij ons. Je kan deze proefles zelf inplannen op locatie, datum en tijd van je keuze. Klik daarvoor op de button “Plan een Proefles” en vul het online formulier in. 


Inschrijven

Om je de gelegenheid te geven verder te ervaren of de sport van jouw keuze, de trainers en de club echt bij je passen, bieden we je na het volgen van de proefles eerst een proeflidmaatschap aan van drie maanden (12 weken). Bevalt het je ook na deze periode, dan kan je je inschrijven voor een vervolg lidmaatschap. Hiervoor heb je twee opties, namelijk:

=> Standaard lidmaatschap van 12 maanden, met een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap maandelijks verlengd.

=> Lidmaatschap van 6 maanden, met een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap met eenzelfde periode verlengd.


Lidmaatschap Taekwon-Do bond

Onze Taekwon-Do afdeling is aangesloten bij de nationale bond - ITF Nederland. Iedereen die bij ons Taekwon-Do wilt volgen, dient ook lid te worden van ITF Nederland. Via dit lidmaatschap zijn al onze Taekwon-Do leden verzekerd van o.a. training in de juiste ITF Taekwon-Do stijl, instructeurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied, voor de gekleurde banden nationaal erkende diploma’s en voor de zwarte banden internationaal geregistreerde diploma’s, mogelijkheid tot deelname aan nationale- en internationale opleidingen, -technische trainingen, -wedstrijd-, trainingen en eventuele deelname aan kwalitatief gerenommeerde wedstrijden uit de bond’s master series. Het bondslidmaatschap dient bij aanvang van een vervolg lidmaatschap te worden afgesloten. De jaarlijkse kosten bedraagt 25 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 30 euro voor kinderen vanaf 13 jaar.


Mutaties N.A.W. gegevens

Mutaties (wijzigingen of toevoegingen) van bijvoorbeeld je huisadres, telefoonnummer en emailadres, kunnen online gewijzigd worden op het ledengedeelte van deze website. Overige mutaties, zoals wijzigingen in de lidmaatschap gegevens, meer of minder trainingsuren, of verandering van sportkeuze dienen per mail aan het secretariaat te worden doorgegeven via [email protected].


Beëindiging lidmaatschap

Als je het lidmaatschap wilt opzeggen, dien je dit in eerste instantie per mail door te geven aan onze secretaris via [email protected] Om het lidmaatschap ook financieel stop te zetten, ontvang je een digitaal opzegformulier, welke ingevuld en verzonden dient te worden. Wanneer dit tussen de 1ste en de 15de van de maand gebeurd, dan zal de daaropvolgende maand als opzegmaand gelden. Vanwege de vooruitbetaalde contributie, wordt er geen incasso gedaan en kan de volgende maand nog gewoon getraind worden. Wanneer dit tussen de 16de het eind van de maand wordt gedaan, dan zal de opzegmaand pas één maand na de daaropvolgende maand ingaan en kan er dus nog twee kalendermaanden worden getraind. Hou er rekening mee dat de contributieplicht blijft bestaan totdat het ingevulde en verzonden formulier in bezit is van onze secretaris.