Onze ervaringen...

Kinderen in deze leeftijd beginnen te kijken naar het gedrag van leeftijdsgenootjes en krijgen meer moeite met groepsdruk. Co√∂rdinatie ontwikkeld nu heel goed en dit is ook de fase dat sportieve talenten duidelijk zichtbaar worden. 


Onze methode: Zelfstandigheid ontwikkelen!

Zelfstandigheid ontwikkelen is belangrijk, voor de overstap naar de middelbare school. Tijdens onze trainingen krijgen de kinderen wat meer verantwoordelijkheid en worden zij meer geconfronteerd met de gevolgen van hun eigen acties. In deze leeftijdsgroep wordt er specifieker op de details van de sport ingegaan en leren de kinderen hoe zij zichzelf kunnen trainen, door anderen te trainen.


Onze sporten: voor 10 t/m 13 jaar

  • Taekwon-Do
  • Karate Do
  • Fight Fusion

Waarom Evolution Sports?

Onze trainingen zijn gevarieerd, functioneel en leuk! Je hoeft niet in vorm te zijn, maar wordt wel elke keer uitgedaagd net iets verder te gaan. Als snel zul je merken dat je sterker wordt en meer conditie krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier om z.s.m. aan de volgende training te beginnen.

Wij motiveren en stimuleren onze leden om elke keer weer het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook in het dagelijks leven. Door persoonlijke aandacht op z'n  tijd, krijgt iedereen net dat steuntje in de rug om weer een stapje verder te komen.

Onze trainers en assistenten zijn allemaal bekwaam en ontvangen regelmatige bijscholing. De lessen berusten op moderne pedagogische, didactische en sportwetenschappelijke methodieken, zodat iedereen op een plezierige manier kan trainen en leren.


Our benefits

kids.jpg

It's fun!


kids.jpg

Get fit!


kids.jpg

Meet people!De leukste club in Amsterdam om te sporten!

Klik op de knop hiernaast om je op te geven voor een gratis proefles