Onze ervaringen...

Kinderen in deze leeftijd houden van fysiek bezig zijn. Zij zijn erg creatief en willen graag opdrachten naar eigen idee uitvoeren. Zij zijn in staat te luisteren en willen opdrachten graag goed uitvoeren. Ze accepteren sociale regels en vinden persoonlijke aandacht, waardering en beloning erg fijn.


Onze methode: Zelfvertrouwen ontwikkelen!

Door de grote variatie in ons lesprogramma houden we de aandacht er goed bij. En door het inlevingsvermogen van onze docenten genieten de kinderen nog meer van de leerzame activiteiten en leuke rollenspellen. Leren omgaan met de onbekende aspecten van de maatschappij, stelt ze in staat gevaren op tijd te herkennen en zichzelf veilig te stellen. Ieder kind leert natuurlijk ook nog eens op zijn eigen tempo en manier. Vandaar dat wij ‘geduld hebben’ en ‘consequent zijn in het belonen en corrigeren’, altijd toepassen. In deze leeftijdsgroep wordt tevens de  basis voor training van de traditionele bewegingen gelegd, wat verdere ontwikkeling in de volgende groep makkelijker maakt.


Onze sporten: voor 7 t/m 9 jaar

  • Dino Defense
  • Taekwon-Do Kids
  • Kids Karate


Waarom Evolution Sports?

Onze trainingen zijn gevarieerd, functioneel en leuk! Je hoeft niet in vorm te zijn, maar wordt wel elke keer uitgedaagd net iets verder te gaan. Als snel zul je merken dat je sterker wordt en meer conditie krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het plezier om z.s.m. aan de volgende training te beginnen.

Wij motiveren en stimuleren onze leden om elke keer weer het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook in het dagelijks leven. Door persoonlijke aandacht op z'n  tijd, krijgt iedereen net dat steuntje in de rug om weer een stapje verder te komen.

Onze trainers en assistenten zijn allemaal bekwaam en ontvangen regelmatige bijscholing. De lessen berusten op moderne pedagogische, didactische en sportwetenschappelijke methodieken, zodat iedereen op een plezierige manier kan trainen en leren.


Ontwikkelingsgebieden

100c8f3b42d80e667833b671623cb75d.jpg

It's fun!


100c8f3b42d80e667833b671623cb75d.jpg

Get fit!


100c8f3b42d80e667833b671623cb75d.jpg

Meet people!De leukste club in Amsterdam om te sporten!

Klik op de knop hiernaast om je op te geven voor een gratis proefles