Back to list
28 Jun 2018

M.V.T. & M.V.(A).T. Award uitreiking

M.V.T. & M.V.(A).T. Award uitreiking

In navolging van onze eerste Most Valued Trainer (MVT) verkiezing, hebben wij aan het einde van het seizoen een tweede uitreiking gehad. De trainers hebben zichzelf zoveel mogelijk geprobeerd te verbeteren met de feedback uit het eerste semester, maar er sprong er toch één boven uit.


En de winnaar is geworden…

Boosabum Shoaib! Voor de vaste trainers is hij al jaren een erg enthousiaste trainer, en zeer geliefd bij onze kindergroepen. Zo lang hij al bij ons rondloopt, is hij een echte ambassadeur voor onze vereniging, wat tegenwoordig ook duidelijk naar voren komt in zijn lessen. Hij draagt de clubsfeer, normen en waarden uit zoals wij dit graag zien. Samen met speelse, originele lessen, weet hij ons al tijden te verbazen. Zijn duidelijkheid, enthousiasme, motiverende houding en het plezier in de lessen worden dan ook door onze leden het meest gewaardeerd bij Boosabum Shoaib. Al met al dus genoeg bevestiging dat hij deze titel verdient!


Maar…, de lessen van Boosabum Shoaib zouden niet zo soepel verlopen als wij niet een vast team van assistenten hadden. Voor de tijd, moeite en inzet die zij wekelijks leveren willen wij ze ook graag bedanken. Daarom hebben wij dit semester ook de Most Valued (Assistant) Trainer in het leven geroepen! Ook hier hebben de leden weer hun stem kunnen laten horen, en ook dat was nog spannend…


Van al onze vaste assistenten bleek hulpmeester Omar het meest gewaardeerd te worden! Omar is al enkele jaren een vaste assistent, en weet erg goed met de kinderen om te gaan. Zij geven zelf aan dat hij heel leuk met ze kan doen, maar dat hij ook op de juiste momenten streng kan zijn. Ook is hij erg behulpzaam en duidelijk in zijn opdrachten, en ervaren onze leden veel speelplezier bij hem.


Dus Boosabum Shoaib en hulpmeester Omar, namens mij, maar zeker ook namens Sabum Steve en Boosabum Vivian, nog eenmaal van harte!


(Boosabum Loet)